Kuka minä olen

Hyvinvointi on arjen pieniä tekoja, jotka johtavat parempaan henkiseen ja fyysiseen suorituskykyyn. Tätä varten ei tarvita välttämättä paljoa rahaa, välineitä tai superfoodeja.

Tarkoitukseni on auttaa ihmisiä – toivottavasti juuri sinua – kohti parempaa ja vireämpää arkea. Kun liikunta, ravinto ja lepo ovat tasapainossa, on arjessa tasapainoilu helpompaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen Kirsi Roos, hyvinvointivalmentaja ja olen tehnyt töitä kuntokeskusalalla 15 vuotta.

Oma liikuntataustani tulee tanssin puolelta. Olen harrastanut lapsesta saakka balettia, disco-ja showtanssia sekä nykytanssia. Aloitin liikunta-alalla ohjaamalla lasten tanssitunteja sekä ryhmäliikuntaa. Noin vuosi tämän jälkeen kouluttauduin kuntosaliohjaajaksi ja pääsin töihin kuntokeskukseen. Sillä tiellä olen ollut siitä lähtien.

2012-2013 opiskelin Helsingin avoimen yliopiston ravitsemustieteen perusteet sekä personal trainer opinnot (Trainer Lab). Pyrin jatkuvasti kouluttautumaan lisää ja päivittämään osaamistani.

Työssäni palkitsevinta on nähdä asiakkaiden kehittyminen ja parasta palautetta tulee silloin, kun tehdyn työn tulokset alkavat näkyä arjessa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

044 7333 833

kirsi@hyvinvointirouge.com