Uutta kohti

Ensimmäinen viikko on takanapäin uudessa työssä. Ihmiset ovat olleet tosi ihania ja kannustavia ja tiimi on hyvä.

Rakastuin Sardiniaan heti kun saari näkyi koneesta ja halusin heti nähdä kaikki upeat rannat kirkkaine vesineen, korkeat kukkulat ja tietenkin päästä maistamaan aitoa Italialaista ruokaa. Aikaa kuitenkin tulisi kulumaan paljon hotellilla.

Olin kuullut kaikenlaisia tarinoita työntekijöiden asumuksista ja työstä ja kaikesta mahdollisesta. Odotukseni olivat siis todellakin matalalla. Kun pääsimme hotellille, olin aivan äimänä kauniista hotellista ja omasta asunnostani joka on nyt alkuun hotellissa. Tapasin hieman tiimiä päivällisellä. Ruoka oli hyvää ja illalla katsoin vielä iltashow:n, jonka taitavat laulajat yllättivät taidoillaan täysin. Mistä tänne ja muihin Family Life hotelleihin on löydetty niin paljon näin taitavia laulajia?

Ensimmäinen työpäivä oli heti seuraavana päivänä ja se oli henkisesti uuvuttava: uusi ilmasto, täysin tuntematon paikka, uudet ihmiset, uudet työt, uusi kulttuuri kaiken suhteen. Huh. Valehtelematta illalla kun pääsin huoneeseeni, huokaisin ja vaan itkin. Enkä yleensä kovin herkästi itke, mutta nyt oli vaan liikaa kaikkea ja toki vielä teki pahaa kun pojat jouduin jättämään kotiin.

Seuraavat päivät olivat jo huomattavasti helpompia vaikka ikävä toisinaan hiljaisina hetkinä iskikin. Perjantai on tiimipäivä ja päivä lopuu yhdessä pidettävään show:n joka päättyy isoihin tanssikemuihin joihin asiakkaat osallistuvat. Superhauskaa! Oli niin hauskaa olla taas lavalla tanssimassa ja osa hieman isompaa tuotantoa. Perjantain jälkeen kaikki tuntui jo tosi hyvältä ja homma alkoi luistaa hyvin.

Sellaisia kuulumisia tältä viikolta. Miten sinun viikkosi sujui?